Thursday, October 15, 2009

Kodutöö nr 2

Eesmärk:

Kavatsen teha lihtsa 3d pea, et õppida kolmemõõtmelist modelleerimist. Teema valik tuleneb jällegi eelmisel nädalal tunnisõpitust, kus alustasime preferencide järgi inimese modelleerimist. Kuna aga tund oli lühike ning sellejooksul suurt ei jõudnud, sooviks töö lõpetada ning proovida järgi, kas midagi ka meelde jäi.

Programmid:
3D Studio Max

Põhilised materjalid:
Creative Cow? (Tuleb uurida veel järgi. Lisasin erinevaid põnevaid linke ka Deliciousi)


Mida tegin:
Alustasin tööd tunnis, kuid kuna polnud kuhu salvestada faili, otsustasin kodus otsast peale hakata. Uurisin juurde tutorialitest, kuid kuna erinevaid viise ja tehnikaid, kuidas modelleerida on nii palju, siis midagi sellist, millega täiendada tunnis tehtut oli raske leida. Samuti vaevas ajapuudus, seega alustatud lõpuni viia veel ei suutnud. Pean selle suure ülesande lükkama tulevikku, siis kui tekib mingisugune vaba moment.

Millised probleemid tekkisid:
Tunnis proovitu jõudis juba paaripäevaga ütleme 50% kahaneda (kuna märkmeid ei teinud). Raske on leida tutoriale, mis üksteist täiendaksid, kuna erinevaid viise ülesannet läbi viia on mitmeid. Oleks vaja kas palju vaba aega, et kasteta ise või (JA) kedagi kõrvale, kes juhendaks. Kahjuks kuna ei saa kasutada sellealaseid teadmisi ei töö ega kooli juures ja vaba aega ei ole, pole võimalik väga intensiivselt teemaga tegeleda... väga kahju :( (sest tegelikult see tõesti huvitab mind)

Emotsioon:
Algul oli üsna frustreeriv. Just see unustamise osa. Tahaks üle korrata õpitut aga pole kelle-millega. See oli üks neist asjadest, millega tõesti tahtsin ülikoolis tegeleda ja see, et pole selles suhtes suuri võimalusi või mingisugust pikemat- põhjalikumat kursust, teeb väga kurvaks.

No comments:

Post a Comment